Skip to main content

Vill du ha hjälp med att installera elbilsladdare?

Skaffat elbil och vill ha en elbilsladdare installerad? Vi på Dael vet precis hur vi ska göra för att säkert och snyggt installera elbilsladdare. Låt oss ta hand om installationen så löser vi det. Med proffshjälp är det snabbt löst.

Kontakta oss idag så hjälper våra elektriker dig!

Pålitliga elektriker redo att fixa

Här på Dael jobbar vi alltid säkert, schysst och ärligt. Du får en personlig kontakt till våra elektriker och vi lägger stort fokus på service i allt vi gör. Våra certifierade elektriker har stor kunskap kring el och de nyaste elteknikerna, och är noga med att alltid göra ett ordentligt arbete. Vårt pris är alltid rimlig i relation till det arbete vi utför, hos oss får du det du betalar för.

Elfirma med rätt prioriteringar

Vi har elbehörighet från elsäkerhetsverket och klassas enligt Tryggaeljobb som en pålitlig elfirma. Vi sätter alltid säkerheten främst i vårt arbete och gör vår del i att bidra till säkrare elanläggningar. Elsäkerhet är något som vi sätter stort värde på, och vi vill genom vårt arbete bidra till färre elolyckor, bränder och skador. Du kan känna dig helt trygg med att lägga arbetet i våra händer.

Kvalitet och design är något vi också tycker är viktigt. Därför är vi noga med att alltid göra ett snyggt arbete. Elinstallationer av olika slag ska inte bara vara säkra och välfungerande, de ska också se ordentliga ut.

Hållbarhet och miljötänk

Vi är ett elrätt företag och medlemmar i Installatörsföretagen, så att jobba hållbart, modernt och miljömedvetet är för oss självklart. Vi jobbar med energieffektiva elinstallationer och smarta hållbara ellösningar för att göra vår del i att bidra till ett mer klimatsmart samhälle.

Fördelarna med att ladda elbil hemma

Slipp fundera på om bilen är tillräckligt laddad, med en elbilsladdare hemma är det bara att ta bilen och sticka iväg på äventyr. Vardagen blir väsentligt mycket enklare när du har en elbilsladdare där hemma. Frågan är om det ens är ett alternativ att inte ha det när du har en elbil?

Elbilsladdare både här och där

Oavsett om du vill installera en elbilsladdare till ditt hem, ditt företag eller din brf, så fixar vi det. Det är smidigt att ha en laddare installerad vart man än kan behöva den i vardagen. Med en elbilsladdare installerad vid ditt kontor eller din bostadsrättsförening kan du öka de anställdas eller boendes bekvämlighet och nöjdhet väsentligt. Du gör också din del i att uppmuntra till mer hållbara och miljövänliga fordonsalternativ.

Får man installera elbilsladdare själv?

Nej, du måste vara en certifierad elektriker för att få utföra en sådan elinstallation. Annars går du emot lagen och sätter både dig själv och andra i fara. Kopplas elen fel kan det leda till brand eller allvarliga elolyckor. Ta elsäkerheten på allvar och anlita en certifierad elektriker som gör jobbet åt dig.

Vi fixar din laddare till elbil

Oavsett vart du ska ha den eller vad dina önskemål är så hjälper vi dig gärna med att få till det så som du vill ha det. Vi är alltid lyhörda för åsikter och behov, och hjälper dig att hitta bästa möjliga lösning för dig. Att din laddning för elbil fungerar som det ska är viktigt, därför hjälper vi dig mer än gärna med att få det att funka.

Våra elektriker gör annat också

Vi kan mer än bara installera elbilsladdare, vi utför också andra typer av elinstallationer, servar, gör underhåll och gör olika typer av reparationer. Här på Dael hjälper vi dig också gärna med att göra din elanläggning mer energieffektiv, så att du kan vara mer miljövänlig och dra ner på dina kostnader. Vi utför också elbesiktningar så att du kan vara säker på att din elanläggning är säker.

Varför välja Dael?

  • Många års erfarenhet med el
  • God service och personlig kontakt
  • Fokus på hållbarhet och energieffektivitet
  • Certifierade elektriker som kan sin el
  • Säkra installationer av hög kvalitet

Vi installerar din elbilsladdare här i Stockholm

Här på Dael har vi koll på allt som handlar om el och installation, vänd dig till oss för professionell hjälp. Vi kan installera din elbilsladdare snabbt, säkert och snyggt, så att din vardag (och bil) kan rulla på. Att ha kontakt med en seriös elfirma gör allt el-relaterat okomplicerat.

Kontakta oss idag så fixar vi så du kan ladda din elbil!