Skip to main content

Är du i behov av en laddbox för elbil? Vi på DAEL hjälper dig gärna med att göra en proffsig installation. Våra elektriker är certifierade, vana och jobbar säkert. Vi har lång erfarenhet av elinstallationer och hjälper dig gärna med det du behöver hjälp med.

Kontakta oss för hjälp med att installera din laddbox!

Laddboxar vi på DAEL installerar

Vi installerar två olika märken av laddboxar, nämligen Rexel och Waybler. Vi jobbar endast med märken som är av hög kvalitet och som vi vet har produkter som fungerar bra. För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda med såväl installationen som själva laddboxens funktion.

Rexel erbjuder flera olika sorters laddboxar. Det finns olika stilar, design och praktiska funktioner, så att du kan hitta något som passar just dig. Wayblers laddboxar är designade för att smälta in i olika typer av miljöer och har funktioner för ökad smidighet. De är molnstyrda, har effektbalansering och dynamisk lastbalansering. Allt för att se till att elen distribueras på allra bästa sätt.

Laddbox för företag eller bostadsrättsförening

Det är ingen dum idé att installera laddboxar på en företagsparkering eller vid en bostadsrättsförening. Elbilar blir vanligare och vanligare, och det finns ett större och större behov av de på allmänna platser och där vi spenderar en stor del av vår tid på, som exempelvis vid jobbet eller där vi bor. Med laddboxar kan du öka nöjdheten hos dina anställda och bostadsrättsinnehavare.

Ta steget och bli mer hållbar

Du bidrar även till att stötta ett mer miljömedvetet och hållbart tänk när du installerar laddboxar. Som ett företag eller en brf som försöker bli mer hållbart är det en bra idé att investera i ett antal laddboxar.

Får man installera laddbox själv?

Nej, om du inte är en certifierad elektriker själv får du inte installera en laddbox. Det här är på grund av säkerhetsskäl, tillräcklig kunskap behövs för att installationen ska ske på ett korrekt sätt. Felkopplad el kan leda till stora problem och skador. Därför är det viktigt att anlita en certifierad elektriker när du behöver få en laddbox installerad.

Säkerhet & hållbarhet i fokus

Säkerheten sätter vi alltid främst här på DAEL. Vi vill i det vi gör bidra till en bättre elsäkerhet i samhället, därför lägger vi stort fokus på säkerhet i vårt arbete. Vi har elbehörighet från elsäkerhetsverket och klassas av Tryggaeljobb som en seriös elfirma. Du får alltid en garanti på det arbete vi utför åt dig och vi har även en fullständig ansvarsförsäkring, så att du kan känna dig helt trygg.

Hållbarhet är också något som i sätter stort värde på. Därför är vi medlemmar i Installatörsföretagen och är även ett så kallat “elrätt” företag som arbetar för ett mer klimatsmart samhälle. Det här gör vi genom energieffektiva elinstallationer och mer hållbara ellösningar. Vi försöker som företag hela tiden gå framåt mot en högre hållbarhet.

Snygga installationer

Design och ordentlighet är också något vi tycker är viktigt. Våra elektriker är därför alltid noga med att göra installationer som inte bara är praktiska och funktionella, utan också snygga. Oavsett vad det är för installation, så ser vi till att du kan känna dig nöjd med dess utseende.

Vi gör bra mycket mer än bara installerar laddbox

Här på DAEL gör vi bland annat elinstallationer, elbesiktningar och justereringar för energieffektivitet. Vi installerar även solpaneler, golvvärme, olika sorters belysning, larm och en hel del annat.

Våra elektriker utför även en hel del olika arbeten specifikt för bostadsrättsföreningar. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa olika typer av bostadsrättsföreningar med olika elinstallationer och lösningar. Vi är även vana att jobba åt olika typer av företag och stötta så att deras verksamhet kan flyta på.

Kundfokuserad hjälp i alla lägen

Vi jobbar alltid med dig som kund i fokus. Vi lyssnar på era önskemål och försöker hitta den bästa lösningen för dig eller ditt företags behov. Hjälpen du får är personlig och du får alltid en snabb och enkel kontakt med oss på DAEL.

Vi hjälper dig så att du får till en parkering med praktiska laddboxar där du behöver dem. Med rätt hjälp kan du förenkla vardagen för dig och dina anställda, eller de boende i bostadsrättsföreningen.

Vi är redo att hjälpa till

Här på DAEL kan vi el. Vi har full koll på de nyaste elteknikerna och är engagerade i att hela tiden lära oss mer. Hos oss har vi en löpande intern kompetensutveckling för att hela tiden jobba mot att bli bättre. Med våra certifierade elektriker kan du tryggt lämna över allt ansvar, så att vi kan hjälpa dig att få det du behöver klart. Oavsett om det handlar om hjälp för ett företag eller en bostadsrättförening så hjälper vi er gärna.

Varför välja DAEL som din elfirma i Stockholmsområdet?

  • Många nöjda kunder
  • En lång erfarenhet inom elbranschen
  • Certifierade och skickliga elektriker
  • Snabb och proffsig hjälp
  • Starkt fokus på hållbarhet

Hör av dig till oss för hjälp med att installera laddbox

Här på DAEL får du den hjälp du behöver för att kunna njuta utav din elbil fullt ut. Våra elektriker fixar det du inte får, kan eller har tid med. Hos oss får du okomplicerad hjälp.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med att installera en laddbox!