Skip to main content

Vi kan installera solpaneler

Solpaneler är ofta en smart investering. Intresserad? Våra elektriker hjälper dig gärna med att installera solpaneler. Vi gör en snygg installation som du kan känna dig nöjd med. Våra elektriker är behöriga, skickliga och redo att hjälpa till. Här på DAEL får du professionell hjälp och personlig kontakt.

Investera i att installera solpaneler

Här på DAEL har vi många års erfarenhet av att installera solpaneler. Vi jobbar kundfokuserat, serviceinriktat och har gärna en öppen dialog med dig som kund. Vi har en personlig kontakt med dig och hittar den bästa lösningen för just din situation.

Vår elfirma har elbehörighet från Elsäkerhetsverket. Vi är även klassade som en pålitlig firma av Tryggaeljobb. Alla våra elektriker är certifierade och starkt kompetenta. Vi har valt elektriker som vi litar fullt på och som vi vet kommer leverera kvalitativa installationer och god service.

Snygga installationer

Vi sätter stor vikt vid att utföra snygga och ordentliga installationer, oavsett om det är smått eller stort. Vid alla sorters installationer använder vi oss av material av hög kvalitet. Vi är noggranna i vårt arbete och våra elektriker gör alltid sitt yttersta för att du som kund ska känna dig nöjd. Alla våra installationer har hög standard.

Hållbarhet i fokus

Vi har sedan en tid valt att bli medlemmar i Installatörsföretagen för att bidra till en mer hållbar och förbättrad elbransch. Vår elfirma är även ett så kallat “el-rätt” företag då vi arbetar med hållbara och moderna eltekniker.

Konstant utökad kompetens

Vi håller oss hela tiden uppdaterade kring nya smarta eltekniker. Våra elektriker är engagerade och försöker alltid hitta nya smarta lösningar. Vi har hela tiden en intern kompetensutveckling för våra anställda och vi jobbar konstant på att bli bättre.

Säkra installationer som du kan känna dig trygg med

Säkerhet är alltid det vi sätter störst värde på och våra elektriker är alltid noga med att jobba på ett elsäkert sätt. Vi jobbar ärligt och schysst, och ger alltid en garanti på allt arbete som vi utför. Vi har även full ansvarsförsäkring, så du kan känna dig helt trygg med att anlita oss för att installera dina solpaneler.

Installera ett QuiPower system för energilagring

Optimera dina solceller genom ett smart system för energilagring. Enequis QuiPower fungerar automatiskt och hjälper dig att sänka dina elkostnader. Energin från dina solpaneler lagras och används sen på bästa sätt. Allt kan du enkelt se direkt i deras app. Våra elektriker hjälper dig gärna med att installera QuiPower.

AI i QuiPower lär sig hur elförbrukningen brukar se ut i ert hushåll och samlar mycket användbar energidata. Det här gör att systemet kan skapa balans och stabilisera er energiförbrukning. Datan som samlas styr systemets energilagring, er förbrukning, samt försäljning och köp. När elen är dyr använder sig systemet av den lagrade energin istället för att köpa och när elen är billig köper systemet och lagrar elen så att den är redo att användas när den behövs. QuiPower gör även att du inte påverkas av eventuella strömavbrott, vilket kan vara extra intressant för företagsbyggnader och andra typer av kommersiella fastigheter.

Solenergi trots moln

Solpaneler kan producera solenergi trots molnighet. Det behöver alltså inte alltid vara full sol för att solpanelerna ska skapa användbar energi. Solpaneler kan därför vara mer lönsamma än vad många tror.

Starka fördelar med att installera solpaneler

Solpaneler har många fördelar. En investering i solpaneler gör att värdet på din byggnad går upp. Det är en investering som blir lönsam inom kort tid. Solpanelerna du har på taket är även i princip helt underhållsfria och håller länge, ofta cirka 30 år. Solenergin som du får från dina solpaneler sänker även dina elkostnader. Det gör dig även mindre påverkad av elbolagens elpriser.

En sådan här satsning gör din villa, din företagslokal eller er bostadsrättsförening, mer hållbar och klimatsmart. Ett val av en förnyelsebar energikälla kan exempelvis, förutom att vara bra för miljön, också öka intresset för er bostadsrättsförening eller förbättra ditt företags image.

  Begär offert

  Får jag installera solpaneler själv?

  Det är endast behöriga elektriker som får installera solpaneler. Om du inte har behörigheten och kunskapen är installation av solpaneler inget du ska försöka dig på. Ett fel i installationen kan leda till brand och andra typer av allvarliga elolyckor. Personen du anlitar för att installera solpaneler behöver alltså vara någon som är behörig, skicklig och kompetent.

  Riskerna med att utföra elrelaterade arbeten utan behörighet

  Förutom att det är olagligt och i många fall kan vara direkt livsfarligt, så kan det även bli rejält kostsamt. Vid en brand eller någon annan typ av skada är sannolikheten stor att din försäkring inte gäller, eftersom elinstallationen inte gjorts på rätt sätt.

  Installera solpaneler till rimligt pris

  Du behöver inte försöka dig på något livsfarligt för att du ska kunna installera solpaneler till ett rimligt pris. Här hos oss på DAEL ger vi alltid rimliga priser och jobbar ärligt. Hör av dig till oss för att få en offert på vad det skulle kosta att installera solpaneler på just ditt tak.

  Solpaneler för bostadsrättsföreningar och företag

  Vi på DAEL är vana att arbeta för bostadsrättsföreningar och företag. Om ni vill ha solpaneler installerade till er bostadsrättsförening eller på taket till er företagslokal, så hjälper vi er gärna. Vi hjälper er med planeringen så det blir den bästa möjliga lösningen för just era behov.

  Ett stort utbud av tjänster

  Här på DAEL har vi många olika typer av tjänster. Våra elektriker utför elbesiktningar, elinstallationer, underhåll, reparationer. Vi kan installera inbrottslarm, golvvärme, belysning, brandlarm och mycket annat. Hör av dig till oss när du behöver hjälp med något elrelaterat.

  Kontakta oss idag!

  Varför anlita DAEL?

  • Lång erfarenhet inom elbranschen
  • Vana att installera olika typer av solpaneler
  • Alla elektriker är certifierade
  • Snabb och smidig kontakt
  • Många olika typer av tjänster

  Hör av dig till oss idag så snackar vi solpaneler

  Här på DAEL får du personlig service och vi ser till dina önskningar och behov. Våra skickliga elektriker ser till att du får en installation som du är nöjd med.

  Vi pratar gärna solpaneler med dig, kontakta oss idag för offert!

  Begär offert idag!