Skip to main content

Installera ett passersystem från Aptus för en tryggare bostadsmiljö

Våra elektriker hjälper dig att installera ett passersystem och öka säkerheten. Med Aptussystemet skapar du som fastighetsägare en tryggare miljö för alla boende, utan kostsam och besvärlig nyckelhantering. Se till att de boende kan känna sig trygga med ett modernt säkerhetssystem. Vi på DAEL hjälper dig gärna med att göra en professionell och smidig installation.

 • Skicklig installation av certifierade och erfarna elektriker
 • Snabb kontakt och hjälp
 • Professionell hjälp från start till slut

Fördelarna med att installera Aptus passersystem

Slipp krånglig nyckelhantering. Ett Aptussystem är ett ekonomiskt och smidigt val för dig som fastighetsägare. Passersystemet har beröringsfria läsare med nycklar som du lätt kan spärra och beställa nya av ifall någon tappats bort. Denna smarta lösning gör att du inte behöver oroa dig för dyra låsbyten eller annat krångel.

Bygg enkelt ut systemet

Ett passersystem från Aptus kan dessutom byggas ut och kopplas till porttelefoner, larm eller andra typer av kommunikationssystem. På så sätt kan du skapa en smidig och säker enhet med många olika sammansatta funktioner. Aptus gör livet enkelt för dig som fastighetsägare.

Håll obehöriga på rätt sida dörren med ett säkert Aptussystem

Aptus har flera olika sorters läsare med olika smarta funktioner, anpassade för optimal funktion för olika ändamål. Aptus läsare är motståndskraftiga mot sabotage och kan användas både inomhus och utomhus. Läsarna är snabba, lätta att använda och beröringslösa.

En bättre nyckel

Den tillhörande spärrbara Aptusnyckeln är av mycket god kvalitet och är gjord för att hålla länge. Den är ordentligt tålig och även vattentät. Aptusnyckeln finns i flera olika färger så att de är lätta att hålla ordning på. Ett mycket smart alternativ till en traditionell nyckel, både för de boende och dig som fastighetsägare.

Certifierade elektriker med stor erfarenhet

Här på DAEL är alla våra elektriker certifierade och skickliga på sitt arbete. Vi sätter alltid säkerheten på första prioritet vid alla installationer och gör ett noggrant arbete. Installationerna utförs snyggt och effektivt, så du kan känna dig helt lugn med att lägga jobbet i våra händer.

Ett brett utbud av tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av olika tjänster med allt från småfix till stora elinstallationer. Gäller det en brf eller ett företag? Vi har anpassade tjänster som till exempel installation av elbilsladdare, modernisering av elsystem, bytning av gamla matningsstammar, smart belysningsteknik eller snösmältningssystem.

Hållbart fokus

Vår firma tycker det är viktigt att lägga fokus vid hållbarhet och miljön. Vi använder oss av miljövänliga lösningar och utför energieffektiva elinstallationer. Våra produkter och materialet vi använder är utav god kvalitet och håller en hög standard, på så sätt kan installationerna hålla länge.

En schysst elfirma

Vi har självklart behörighet från Elsäkerhetsverket och jobbar med schyssta villkor. Vi ger alltid en garanti på vårt arbete och vi har full ansvarsförsäkring. Vi utbildar oss alltid i nya eltekniker och håller oss uppdaterade. Här i teamet har vi konstant kompetensutveckling där vi hela tiden arbetar för att bli bättre och bättre, allt för att kunna leverera allra bästa service till dig som kund.

Hör av dig till oss redan idag. Vi har gärna en öppen dialog med dig om vad som är den absolut bästa lösningen för dig i din situation.

  Begär offert

  Kontakta oss idag!

  Varför välja DAEL?

  • Flera års erfarenhet av att installera aptussystem
  • Certifierade och skickliga elektriker
  • Smidig hjälp och personlig kontakt
  • Anpassade tjänster för bostadsrättsföreningar och företag
  • Installera säkerhetssystem för en trygg och bekväm miljö i flerbostadshus

  Med ett säkert säkerhetssystem i det flerbostadshus du äger, kan du och de som bor där känna sig trygga. Nycklar som är enkla att spärra bidrar till en hög säkerhetsnivå. Vi på DAEL hjälper dig gärna med att installera ett Aptussystem till din privatbostad, en företagslokal, ett flerbostadshus, eller en bostadsrättsförening. På så sätt kan alla känna sig trygga där de är.

  Våra elektriker fixar en snabb och snygg installation. Välkommen till oss!

  Hör av dig redan idag så planerar vi din installation!

  Begär offert idag!