Skip to main content

Installera golvvärme i Stockholm

Oavsett om det gäller installation av golvvärme till hallen där hemma, eller för alla toaletter i bostadsrättsföreningen, så hjälper vi er gärna med installationen. Våra elektriker är certifierade och gör ett ordentligt jobb som du kan känna dig fullständigt nöjd med.

Elektriker du kan lita på

Det blir enkelt att skaffa golvvärme när du har skickliga elektriker som du kan lita på. Vår elfirma har behörighet från elsäkerhetsverket och sätter alltid säkerheten på första plats. Våra elektriker arbetar skickligt och med stor precision i sitt arbete. Vi ser alltid till att göra ett snyggt jobb anpassat efter era behov.

Hög kvalitet och standard är en självklarhet för oss. Materialen vi använder är av mycket hög kvalitet och alla produkter vi använder oss av kommer från leverantörer som vi har fullt förtroende för.

Fördelar med att installera golvvärme

Golvvärme skapar en jämn fördelning av värmen i ditt hem och värmen går även att kontrollera rum för rum. Med golvvärme kan du ofta sänka din komforttemperatur, då värmen blir balanserad. Detta bidrar till en ökad energieffektivitet och gör att du kan spara pengar på din uppvärmning.

Golvvärme för bostadsrättsföreningar

Här på DAEL är vi vana med att arbeta för olika typer av bostadsrättsföreningar. Vi hjälper gärna er bostadsrättsförening med att installera golvvärme i alla lägenheter. Med erfarna elektriker blir installationen något simpelt.

Får man installera golvvärme själv?

Du får inte installera elektrisk golvvärme på egen hand. Anlita därför alltid en certifierad elektriker för att göra en installation av golvvärme. Om du utan att vara behörig utför elarbeten kan det bli en stor säkerhetsrisk, har något gjorts på fel sätt kan det leda till brand. Har du inte anlitat en ordentlig elektriker kan du utöver det även få problem med din försäkring vid eventuell skada. Se därför till att den firma du anlitar är en du kan lita på.

Vi kan hjälpa dig att installera golvvärme i badrum

Öka bekvämligheten i ditt badrum med golvvärme. Det är en smart idé att installera golvvärme i rum där golvet ofta blir vått, som exempelvis i badrum, hallar eller tvättstugor. Värmen i golvet gör att vattnet torkar upp snabbare. Våra elektriker hjälper dig gärna med att göra en installation som passar just dina behov. Vi ser alltid till dina önskemål och utför alltid snygga arbeten.

Installera golvvärme med el i villa

Elektrisk golvvärme håller i cirka 25 år. Golvvärme är därför ofta en bra investering som ökar bekvämligheten och även värdet på huset.

När det gäller att installera golvvärme är det viktigt att se till att isoleringen i golvet är bra. Är isoleringen under golvvärmen dålig, finns det risk att värmen läcker nedåt. Detta ökar i så fall dina kostnader för golvuppvärmning.

Hållbarhet och energieffektivitet

Våra elektriker utför energieffektiva och hållbara elinstallationer. Vår elfirma arbetar med nya, moderna och hållbara eltekniker, och är ett så kallat “elrätt” företag. Med ökad energieffektivitet blir det både bättre för miljön och lägre elkostnader för dig som kund. Som medlemmar i Installatörsföretagen arbetar vi för en mer hållbar och miljövänlig elbransch.

  Begär offert

  Varför anlita DAEL?

  Certifierade elektriker som arbetar med engagemang
  Hög problemlösningsförmåga och service
  Många års erfarenhet inom elbranschen
  Snabb kontakt och hjälp

  Kontakta oss idag för offert

  Vi hjälper dig gärna med att utföra arbetet. Här på DAEL ser vi till att du får den hjälp du behöver från start till slut. Våra elektriker är redo att fixa, välkommen till oss!

  Hör av dig till oss idag med en offertförfrågan, så hjälper vi dig!

  Begär offert idag!