Skip to main content

Vi installerar ditt smarta hem system

Skapa en vardag som bara flyter på med smarta lösningar anpassade efter dig. Ta hemmet till en ny nivå med smarta hem. Våra certifierade elektriker hjälper dig gärna med att installera schyssta lösningar som uppgraderar ditt hem, ditt kontor eller någon annan företagslokal.

Uppgradera med smarta hem lösningar

Styr allt i hemmet från en och samma enhet. Med integrerade enheter och apparater i hemmet kan du förenkla dina rutiner och spara tid. Kontrollera olika smarta enheter i ditt hem genom några enkla knapptryckningar eller röstkommandon. Få mer tid till det som är verkligt viktigt genom smarta lösningar.

Få till en mer effektiv och enkel vardag genom att skapa ett smart hem både för hemmet och för företaget. Med en flexibel omgivning och stämning som lätt kan anpassas kan du få till precis rätt atmosfär för precis rätt tillfälle.

Varför installera smarta hem med DAEL?

 • Certifierade elektriker med många års erfarenhet
 • Snabb och smidig kontakt
 • Produkter och material av hög kvalitet
 • Behörighet från Elsäkerhetsverket
 • Hållbart fokus och schyssta villkor
 • Snygga installationer som håller hög standard

Smarta hem för hemmet

Underlätta vardagen med välanpassade lösningar. Våra elektriker hjälper dig gärna med att installera allt från ett komplett säkerhetssystem till fjärrstyrning på belysning och värme. Från din enhet kan du utan problem skapa en trevlig atmosfär, justera för ökad bekvämlighet och mycket mer. Ett smart hem kan även ge dig bättre koll på din energiförbrukning, så att du på ett enkelt sätt kan sänka dina energikostnader. Med skicklig hjälp från kompetenta elektriker kan du skapa dig ett mer bekvämt och säkert hem.

Ha med QuiPower i ditt smarta hem

Att få Enequis QuiPower installerad är ett mycket smart val för ditt hem. QuiPower är ett system för energilagring som gör att du kan få mer stabilitet i ditt hems elförbrukning och sänka dina energikostnader. QuiPower fungerar helt automatiskt och du kan hela tiden ha koll på läget direkt i QuiPower-appen.

Vi på DAEL har mycket erfarenhet av att installera QuiPower-systemet i olika typer av hem. Våra elektriker vet precis hur de ska göra för att få till en effektiv och snygg installation av systemet hos er.

Smarta hem för företaget

Skapa en mer effektiv arbetsmiljö med smarta hem lösningar. Vi hjälper dig gärna med att installera fjärrstyrd belysning som automatiskt anpassar sig efter dygnsrytmen och arbetet. Med bekväm och arbetsanpassad belysning kan kontoret få en förbättrad arbetsmiljö och ökad produktivitet. Öka trivseln för alla på kontoret tack vare smarta lösningar.

En elfirma som håller hög standard

Här på DAEL har vi många års erfarenhet inom elbranschen. Alla våra elektriker är certifierade och vår elfirma har elbehörighet från Elsäkerhetsverket. Våra elektriker har stor respekt för sitt arbete och arbetar både noggrant och effektivt.

Säkerheten sätter vi alltid på första plats i allt vi gör. Självklart har vi garanti på allt det arbete som vi utför, och även full ansvarsförsäkring. Du kan känna dig trygg när du anlitar oss.

Ett trevligt ställe att arbeta på

Vi har ett gott team som jobbar bra ihop och som vi har fullt förtroende för. Schyssta arbetsvillkor och att följa kollektivavtal är för oss självklarheter. Våra elektriker är bra på att hitta smarta lösningar och utföra snygga elinstallationer som du kan känna dig nöjd med. Hos oss är det alltid god service och du får snabb och smidig kontakt.

Hållbarhet och kvalitet i fokus

Vi lägger stor vikt vid hållbarhet och arbetar alltid med produkter som vi själva kan rekommendera. Materialet vi använder vid en installation håller alltid en hög kvalitetsnivå. Våra elektriker utför energieffektiva och hållbara elinstallationer, och vi arbetar hela tiden på att bli mer och mer hållbara i vårt arbete. Vi använder oss av modern, smart och hållbar elteknik, allt för att leverera bästa möjliga resultat och samtidigt göra vår del i att förbättra elbranschen.

  Begär offert

  Be om en offert redan idag!

   Installera smarta hem idag!

   Ett smart hem senare är du mindre stressad och har skapat en vardag som flyter på utan krångel. Våra elektriker är utbildade, kompetenta och bra på det de gör. Med hjälp från oss kan du känna dig trygg. Här på DAEL hjälper vi dig gärna att verkliggöra dina smarta-hem-planer.

   Funderar du på vad det kommer att kosta? Hör av dig till oss så fixar vi en offert till dig!