Skip to main content

Installera inbrottslarm i Stockholm

Vill du öka säkerheten där hemma, på kontoret eller kanske för hela bostadsrättsföreningen? Våra certifierade elektriker hjälper dig gärna med att installera inbrottslarm i Stockholm. Vi har erfarenheten, expertisen och servicen som du behöver. Känn dig trygg när du har proffshjälp som fixar larmet snabbt och effektivt.

En elfirma du kan känna dig trygg med

Vår elfirma har elbehörighet från Elsäkerhetsverket och arbetar alltid med säkerheten på första plats. Våra elektriker är utbildade, certifierade och bra på det de gör. Vi utför installationen med precision och expertis, med våra elektriker kan du alltid känna dig helt trygg.

Garanti och ansvarsförsäkring

När du anlitar oss för en elinstallation får du alltid en garanti på arbetet, och vi har full ansvarsförsäkring. Vi är även rekommenderade av Tryggaeljobb och får ofta våra nya jobb hos våra kunders bekanta. Vi är en elfirma du kan lita på.

Inbrottslarm är en bra försiktighetsåtgärd

Idag skaffar fler och fler inbrottslarm. Sov tryggt om nätterna med ett larm som du kan lita på. Även om ett inbrottslarm inte tar bort risken för inbrott helt så fungerar det ofta avskräckande mot eventuella inbrott. Det är även ett bra varningssystem för dig själv, både om du är hemma eller bortrest.

Inbrottslarm för företag

Vi installerar gärna inbrottslarm som passar för företag. Med ett inbrottslarm skapar du en tryggare arbetsmiljö för dina anställda och förhindrar att ett inbrott påbörjas. Våra elektriker är vana att göra installationer för företag och vet precis hur de ska göra en optimal installation för ert företag i Stockholm.

Risken för inbrott minskar när du har ett ordentligt larm. Ett rejält larm gör sannolikt din verksamhet mindre attraktiv i tjuvens ögon. Ligg steget före och skydda din verksamhet.

Inbrottslarm till villa, lägenhet eller bostadsrättsförening

Oavsett vad du behöver ditt inbrottslarm till så hjälper vi dig gärna. Vi har erfarenheten som krävs för att utföra ett bra jobb som du kan känna dig nöjd med. Vi ser till just din situation och tar fram den lösning som passar dina behov. Vi arbetar alltid flexibelt och kundfokuserat.

Hög standard och kvalitet i allt vi gör

Vi använder oss endast av inbrottslarm som håller hög standard och som kommer från märken vi har fullt förtroende för. Materialen vi använder vid installation håller alltid mycket hög kvalitet och är gjorda för att hålla länge. För oss är det viktigt att göra ett bra jobb som du som kund känner dig nöjd med.

  Begär offert

  Varför anlita DAEL?

  • God service och snabb hjälp
  • Många års erfarenhet inom elbranschen
  • Vana att arbeta både för företag och bostadsrättsföreningar
  • Skickliga och certifierade elektriker som arbetar med stark ambition
  • Snygga installationer av hög kvalitet

  Våra elektriker installerar ditt inbrottslarm i Stockholm

  Med ett ordentligt installerat inbrottslarm kan du känna dig trygg hemma eller på arbetsplatsen. Oavsett om det handlar om en installation av larm i ditt hem, för din verksamhet eller flera installationer i en bostadsrättsförening, så fixar vi det gärna åt dig. Här på DAEL får du professionell hjälp med inbrottslarm.

  Hör av dig till oss så fixar vi så att du har smarta säkerhetslösningar!

  Begär offert idag!