Skip to main content

Elinstallation i Stockholm

Behöver du hjälp med en elinstallation i Stockholm? Vi på DAEL hjälper dig gärna. Oavsett om det handlar om ett uppdrag för ditt företag, dig som privatperson eller dig som äger en bostadsrättsförening, så tar vi gärna an oss uppdraget. Vi har många års erfarenhet i branschen och våra certifierade elektriker vet precis hur de genomför en hållbar och kostnadseffektiv elinstallation. När du vill ha hjälp med elen, hjälper vi dig.

Kontakta oss idag så tar vi hand om din elinstallation!

Vi fixar en proffsig elinstallation

Vi ser till att hela tiden utbilda oss i de nyaste teknikerna för att kunna leverera allra bästa resultat till dig som kund. Vi är också noga med att ha en personlig kontakt med dig och ge dig god service anpassat till dina behov.

Säkerheten sätter vi alltid på första plats i vårt arbete. Vi har elbehörighet från elsäkerhetsverket och är klassade av Tryggaeljobb som en säker och seriös elfirma. Här på DAEL har vi även full ansvarsförsäkring och ger alltid en garanti för våra elinstallationer och annat arbete vi utför.

Välj en elektriker du kan lita på

Vi uppfyller alla krav och är en elfirma du kan lita på. Allt från smått fix till större uppdrag kan vi ta hand om. Vi tar alltid ett rimligt pris för vårt arbete och hjälper dig också gärna med att skicka in en ansökan om ROT-avdrag. Oss på DAEL är ett tryggt val när du vill ha en elinstallation i Stockholm.

Hållbart & energieffektivt

Vår elfirma är ett så kallat “elrätt” företag, vilket innebär att vi håller på med smart elteknik för att bidra till ett mer hållbart samhälle. Vi arbetar hela tiden med att skapa energieffektiva lösningar och anser att med modern elteknik finns det mycket möjligheter. Vi är också med i Installatörsföretagen där vi bidrar till att göra världen mer klimatsmart genom hållbara installationer och energieffektivisering.

Vi hjälper dig gärna med att dra ner på din energiförbrukning, oavsett om det handlar om i ditt hem, på kontoret eller på en hel brf. Att vara energieffektiv är ett viktigt steg mot att vara mer miljövänlig och ett smart steg för att dra ner på kostnaderna. Med energieffektiva installationer kan du sänka utgifterna och lägga pengarna på annat.

Skicklig & snygg elinstallation

När vi gör olika typer av installationer ser vi alltid till att göra det ordentligt och snyggt. Det ska inte bara vara praktiskt när det gäller elinstallationer, designen ska vara snygg också. Våra elektriker hjälper dig gärna med det.

Vi arbetar även gärna med olika typer av märkesprodukter som är snyggt designade och har en lång hållbarhet. God kvalitet tycker vi är viktigt.

Får man göra en elinstallation själv?

Om du inte själv är en certifierad elinstallatör, är svaret nej. Du måste ha ordentlig utbildning för att göra installationen på ett säkert sätt. På grund av säkerhetsskäl är det olagligt att utföra den här typen av elarbete om du inte är elinstallatör. Gör du det på egen hand kan det få allvarliga konsekvenser såsom brand och annan skada. Försäkringsbolag accepterar heller inte elinstallationer som gjorts av någon som inte är behörig elektriker. Så ta inga risker, hör av dig till en elinstallatör istället.

Mer än bara installation

Vi hjälper dig gärna med besiktningar, regelbunden service, underhåll, olika typer av reparationer och mycket annat. Vi kan också installera fiber för en god internetuppkoppling på kontoret, golvvärme för dig som vill öka bekvämligheten där hemma, solenergi för dig som vill vara mer miljövänlig och ekonomisk, och en hel del andra saker. Vi hjälper dig att få allt med el att bara rulla på.

Elinstallationer för alla typer av kunder

Vi tar hand om små som stora projekt. Oavsett om det handlar om en elinstallation i ditt hem, på en företagslokal eller på flera bostadsrättsföreningar så fixar vi det. Med oss som din elinstallatör är du i trygga händer.

Bli en av våra nöjda kunder

Vi arbetar hela tiden för att ha en god kommunikation med våra kunder och ser alltid till att ha en hög nivå på vår service. Med bra relationer kan vi komma ännu längre. Att ha nöjda kunder är mycket viktigt för oss. Faktum är att våra nya uppdrag oftast kommer från just goda rekommendationer och referenser från våra kunder.

Varför välja DAEL?

  • Lång erfarenhet i branschen

  • Certifierade och skickliga elektriker

  • Starkt säkerhetstänk

  • Alla krav uppfyllda

  • Fokus på energieffektivitet

Vänd dig till oss för en elinstallation i Stockholm

När du behöver hjälp med en elinstallation, är vi redo att fixa. Få kontakt med oss snabbt och enkelt, och få effektiv elhjälp utan krångel. Att hålla på med el är vår grej.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med en elinstallation i Stockholm!