Skip to main content

Kompetent elektriker i Stockholm

Behöver du hjälp med en elinstallation eller med underhåll och service av något elrelaterat? Oavsett vad du har för elproblem så hjälper vi dig gärna! Våra certifierade elektriker tar hand om det som behöver fixas och du får en personlig kontakt och anpassad hjälp till just din situation. Här på DAEL ger vi dig en kostnadseffektiv offert med en lösning som är hållbar. Att ha elproblem behöver inte bli krångligt när du får proffshjälp av någon du kan lita på.

Kontakta oss, vi fixar!

En seriös elfirma för dina elproblem

Vi är etablerade på marknaden här i Stockholm sedan många år och det är ofta våra kunders goda rekommendationer och referenser som gör att vi får mer spännande eljobb. Vi ger god service, finns där när det behövs, tar ett rimligt pris och gör arbetet proffsigt och effektivt.

DAEL är en elrätt elfirma med elbehörighet från Elsäkerhetsverket. Vi jobbar hela tiden med miljöfrågor och tycker att energieffektivitet är mycket viktigt. Vi är medlemmar i Installatörsföretagen och har en god kreditvärdighet. Oss kan du lita på.

För företaget

Våra elektriker kan göra en analys kring er energieffektivitet och hjälpa er att dra ner på era kostnader. Vi kan exempelvis hjälpa er att installera solenergi för dig som vill göra ditt företag mer hållbart, ett Aptus system för säkra och smidiga utrymmen, belysningsteknik för olika lokaler, reservkraft för att trygga elförsörjningen för särskilt känsliga verksamheter och mycket annat.

När allt fungerar som det ska på företaget bidrar det till både ökad produktivitet och trivsel för medarbetarna. Med våra elektriker som snabbt och lätt kan serva er driftmiljö, blir det enkelt att hålla era företagslokaler igång och välfungerande. Vi servar gärna era utrymmen regelbundet så att er vardag kan rulla på utan problem.

För dig som äger en bostadsrättsförening

När du är innehavare av en elanläggning är det flera olika skyldigheter som du behöver ha koll på. Du behöver se till att anläggningen är säker, åtgärda när brister upptäcks, ge elinstallationsföretaget den information som behövs och även se till att den som gör arbetet med en elinstallation är från ett elinstallationsföretag i Elsäkerhetsverkets register.

Vi på DAEL kan exempelvis, utöver lite mer vanliga installationer och underhåll, hjälpa er med att installera ett snösmältningssystem, göra ett stigarbyte, modernisera ledningar i äldre byggnader och hjälpa er att fixa bra och trygga passagesystem för er brf. Våra elektriker hjälper er att hålla allt elrelaterat i er bostadsrättsförening i toppskick.

Att ha kontakt med en pålitlig elfirma gör att du kan fokusera på annat och lämna över elproblemen till de som har full koll på läget. Det du inte vet hur du gör, inte får eller inte har tid med, det kan vi hjälpa dig med.

För dig som privatperson

Det kan vara riktigt smidigt att snabbt och enkelt få hjälp av någon som har full koll på allt elrelaterat. En av våra elektriker kommer gärna hem till dig och undersöker på elsäkerheten i ditt hem. Efter det ger vi er ett förslag på vad som behöver göras.

Vi tar hand om din elbesiktning/elkontroll, fixar en elinstallation, ordnar belysning och mycket annat som du kan behöva proffshjälp med. Vi kan bland annat installera golvvärme till dig som känner att golvet blir lite kallt på vintern, fiber för dig som kanske vill kunna jobba eller plugga hemifrån utan problem, videobevakning eller inbrottslarm för dig som vill känna dig extra trygg eller kanske lite smarta hem funktioner för dig som vill förenkla vardagen.

Vi fixar ansökan om rotavdrag

Vi utför ROT-arbete för de som har möjlighet att få det avdraget. För att få ett ROT-avdrag på arbetet behöver du som privatperson äga, samt bo i eller i förbindelse med, byggnaden som ska renoveras, byggas om eller byggas till på. Avdraget gäller alltså inte hyresfastigheter eller nybyggen. Det finns även fler krav som behövs ta hänsyn till för att du ska kunna få ett avdrag. Men om din situation uppfyller kriterierna, fixar vi med en ansökan kring att få utbetalning av rotavdraget.

När behöver man hjälp av en elektriker?

I flera elrelaterade moment är det endast en certifierad elektriker som får utföra jobbet, alltså har du som inte är elektriker inte laglig rätt att utföra vissa saker. Det du själv varken har kunskap för, får eller har energi att göra, det fixar vi.

Vi har skickliga elektriker i Stockholm till din tjänst

På DAEL har vi certifierade elektriker som är utbildade, kunniga och seriösa. I vår arbetsprocess värdesätter vi alltid att kvalitet och stil, vi ser till att du får det som ska fixas gjort på ett skickligt sätt. Design och säkerhet är något vi tycker är mycket viktigt och därför ser vi till att alltid göra ett säkert och snyggt jobb i alla lägen.

Våra elektriker jobbar säkert

Här på DAEL har vi en full ansvarsförsäkring och vi lämnar alltid en garanti på det arbete vi utför. Vi sätter alltid fokus på säkerheten vid olika typer av eljobb och jobbar hårt för att hela tiden hitta hållbara lösningar.

Vi kan el

Våra elektriker utbildar sig hela tiden inom den senaste eltekniken och är drivna i att lösa problemen som stör din vardag. Vi har en konstant kompetensutveckling hos våra elektriker, så att alla hela tiden arbetar på att bli ännu bättre på sitt arbete. El är vår grej och vi försöker alltid hitta sätt att bli ännu bättre på det vi gör.