Skip to main content

Vi har certifierade elektriker, redo att hjälpa dig med det du behöver hjälp med. Oavsett om du behöver hjälp med en elinstallation av något slag, reparationer, underhåll, besiktning eller något helt annat så fixar vi det gärna. Vi kan bli ditt elföretag i Stockholm.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med elen!

Ett stabilt och pålitligt elföretag

För oss är säkerheten av allra största vikt och det är tydligt i sättet vi arbetar på. Vi har elbehörighet från Elsäkerhetsverket och är rekommenderade från Tryggaeljobb. Alla våra elektriker har de certifikat och kompetenser som behövs och gör alltid ett jobb du kan känna dig trygg med. Efter vårt arbete lämnar vi alltid en garanti, och vi har en full ansvarsförsäkring.

Nöjda kunder ska vara en självklarhet

Här på Dael får du en personlig kontakt och service anpassat för just dina behov. God service är något vi värderar mycket högt, och något vi kommunicerar till våra elektriker. Hos oss får du alltid en trevlig och hjälpsam kontakt. Vi har flera års erfarenhet inom el och ser alltid till att hålla oss uppdaterade och kunniga inom alla de nya teknikerna. Som kund hos oss känner du dig alltid prioriterad.

Fokus på energieffektivitet och miljön

Vi försöker alltid hitta hållbara ellösningar och göra alla elinstallationer så energieffektiva som det går. Med fokus på miljön i alla delar av vårt arbete försöker vi göra vår del för att bidra till ett bättre samhälle. Vi är även medlemmar i Installatörsföretagen för att förbättra elbranschen. Vi är ett så kallat “el-rätt” företag då vi använder modern, smart och hållbar elteknik.

Våra elektriker hjälper dig gärna med att göra ditt hem, kontor eller hela din bostadsrättsförening mer energieffektiv och hållbar. Att vara energieffektiv är bra både för miljön och din ekonomi. Vi analyserar, fixar och förbättrar.

Hög kvalitet i allt vi gör

Vi jobbar alltid med produkter av hög kvalitet och som har lång hållbarhet. För oss är det viktigt att hela tiden göra ett snyggt jobb och leverera installationer som ser bra ut. Våra elektriker gör installationer som ser ordentliga ut och vi fixar gärna med underhåll och service för att hålla allt i toppskick.

Våra elektriker kan sin grej

Våra certifierade elektriker utbildas hela tiden i de senaste teknikerna så att vi hela tiden håller vårt arbete på toppnivå. Kompetensutvecklingen stannar aldrig av. Här på DAEL brinner vi för att hitta bra och hållbara ellösningar för dina behov och vi jobbar hela tiden på att bli ännu bättre.

Ett elföretag i Stockholm som analyserar och fixar

För dig med butik, verkstad eller kontor kan vi se till att er driftmiljö fungerar optimalt. Vi kontrollerar all el i er företagslokal och är det något som behövs servas så fixar vi det. Med regelbundet underhåll kan ni öka er arbetseffektivitet och förbättra er arbetsmiljö.

Dyker det upp något elproblem i din brf kan du kontakta oss för snabb hjälp. Vi reparerar, servar och ser till att allt fungerar som det ska och uppnår relevanta krav. Just för bostadsrättsföreningar har vi vissa anpassade tjänster för specifika behov. Våra elektriker kan exempelvis modernisera gamla ledningar i dina byggnader och mycket annat.

Vi gör ditt hem elsäkert

Med professionella elektrikers hjälp kan du säkerställa att ditt hem är elsäkert. Vi kommer gärna hem till dig och analyserar hemmet elsäkerhet, behövs något justeras fixar vi det. Först ger vi dig en rapport över vad som kan göras för att förbättra säkerheten, så att du får en tydlig överblick över hur det ser ut. Sen kan vi göra de reparationer, installationer eller underhåll som behövs.

Ett brett utbud av olika tjänster

Våra elektriker kan utföra många olika typer av installationer. För dig som vill gör din el mer hållbar kan vi installera solenergi. Om du vill öka säkerheten och känna dig tryggare, kan vi installera brandlarm och inbrottslarm. Vi kan även fixa härlig golvvärme i ditt hem eller hjälpa dig med belysning.

När behöver du anlita en elektriker?

I många fall när det gäller el måste arbetet utföras av en certifierad elektriker. Det här är för att säkerställa att inget går fel och att exempelvis en installation utförs på rätt sätt. Felaktiga installationer kan skapa brand och orsaka stor skada. Vissa installationer är även direkt farliga för dig själv om du gör på fel sätt. Så gör aldrig något du inte har behörighet för, anlita istället en certifierad elektriker.

Varför välja DAEL?

  • Många års erfarenhet i branschen
  • Skickliga certifierade elektriker
  • Fokus på säkerhet och miljö
  • Alltid hög kvalitet och snygga arbeten
  • Personlig kontakt och situationsanpassad hjälp

Vänd dig till oss för hjälp med elen

Oavsett om du som privatperson, som företag eller som ägare av bostadsrättsförening behöver hjälp så hjälper vi dig gärna. Vi ser till att alla elinstallationer är säkra, snygga och fungerar precis som det ska.

Kontakta oss så fixar våra elektriker det som ska fixas!