Skip to main content

Proffsig elfirma i Stockholm

Vi kan vara just den elfirma som du är ute efter. Här på DAEL tar vi hand om elen hos allt från stora företagskedjor och bostadsrättsföreningar, till hemmen hos privatpersoner. Vi har kompetenta och skickliga certifierade elektriker som gärna hjälper dig med att hitta kostnadseffektiva och hållbara lösningar. Vi är din elfirma i Stockholm.

Kontakta oss idag så löser vi dina elproblem!

Vi är en bra elfirma i Stockholm

Faktum är att frågar du våra kunder så är vi mer än bra, vi är riktigt bra. Här på DAEL får du en personlig kontakt och hjälp, skräddarsytt till just din situation. Vi har flera års erfarenhet i branschen och utbildar oss hela tiden i de nyaste teknikerna för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Oavsett om det handlar om en elinstallation, service, besiktning eller underhåll så är vi redo att fixa. Vi hittar felen och ser till att allt fungerar som det ska igen. Med ordentlig utbildning i ryggen vet vi precis hur vi ska göra för att få till en optimal funktion.

Elbehörighet, säkerhet & elrätt

Säkerheten sätter vi alltid på första plats. Det är för oss en självklarhet. Vår elfirma har elbehörighet från elsäkerhetserket och alla våra elektriker är certifierade. Vi är även rekommenderade av Tryggaeljobb och klassas som en seriös och säker elfirma. Här på DAEL lämnar vi även en garanti efter vårt arbete och har en full ansvarsförsäkring. Vi hjälper dig också gärna med en ansökan om rot-avdrag.

De nya jobbmöjligheter vi får kommer oftast från våra kunders goda rekommendationer och referenser. Vi känner oss stolta över att ha många återkommande och regelbundna kunder.

Miljömedvetenhet & energieffektivitisering

Vår elfirma är medlem i installatörsföretagen där vi jobbar för att göra världen mer klimatsmart. Vi arbetar med hållbara ellösningar och ser hela tiden till att göra energieffektiva elinstallationer. Vi är också ett så kallat “elrätt” företag, då vi arbetar med smart och modern elteknik för att bidra till ett mer hållbart samhälle.

Här på DAEL hjälper vi dig gärna med att göra ditt kontor, hem eller kanske din butik, mer energieffektiv. På så sätt kan du göra en positiv sak för miljön, och samtidigt vara smart med din egen ekonomi.

Design & kvalitet när det gäller el

Olika typer av installationer ska inte bara vara miljösmarta, säkra och praktiska, de ska också vara snygga. När vi på DAEL installerar saker som belysning, solenergi eller inbrottslarm ser vi till att det görs på ett ordentligt och snyggt sätt. Design tycker vi ska vara en självklar del av eljobb.

Vi värdesätter kvalitet i alla aspekter av vårt arbete och arbetar gärna med olika typer av märkesprodukter som har en lång hållbarhet.

För företaget

El är ofta en väldigt viktig del av olika företags verksamhet. Vi hjälper dig gärna med att fixa eventuella problem och göra underhåll för att uppehålla en god funktion. Vi kan serva er driftmiljö snabbt, proffsigt och effektivt, så att alla era lokaler kan fungera felfritt. Då kan ni hålla era anställdas trivsel hög och bidra till fortsatt arbetseffektivitet.

För dig som vill göra ditt företag mer hållbart kan vi hjälpa dig att installera solenergi. Då kan du som företag både vara mer miljövänlig och dra ner på elkostnader. Vill du öka säkerheten kan vi även installera inbrottslarm och brandlarm.

För dig som äger en bostadsrättsförening

När du är ägare av en brf är det smidigt att vara i kontakt med en elfirma som kan ta hand om allt elrelaterat. Händer det något oväntat kan vi ställa upp och hjälpa till. Vi servar även gärna och ser till att allt fungerar som det ska och håller sig i bra skick.

Förutom allt det vanliga jobbet vi gör, har vi anpassade tjänster för din brf. Vi kan exempelvis installera ett snömältningssystem eller modernisera gamla ledningar i äldre byggnader av olika slag. Det är mycket att tänka på och ha ansvar för som ägare av en brf, därför har vi smarta tjänster som förenklar.

För dig som privatperson

Att man vill ha hemmet elsäkert är ingen nyhet. Vi kommer gärna hem till dig och analyserar ditt hems elsäkerhet. Då kan vi ge dig en full rapport med förslag på vad du kan göra för att få ett elsäkrare hem. Vi kan också genomföra ett eltest genom mätningar och dokumentation, för att ge dig en tydlig bild av ditt hems elsäkerhet och hela den tekniska statusen på din byggnad.

Allt från lite simpel belysning till fiber eller golvvärme tar vi gärna hand om. Vi gör ditt hem smartare med välgjorda installationer och praktiska lösningar.

Välj en pålitlig elfirma

Vår elfirma uppfyller alla krav, så med oss kan du känna dig fullständigt trygg. Vi tar hand om det som du inte har behörighet för så att du kan få det som behövs fixat. Snabbt och enkelt kan du få kontakt med oss så att vi kan börja greja med som ska lösas. Förenkla livet med en pålitlig elfirma som har full koll på el.

Hör av dig till oss för elhjälp

Det är inte kul när något krånglar. Vänd dig till oss så löser vi dina elproblem. Med kontakt med en seriös elbehörig elfirma i Stockholm som oss kan du snabbt och enkelt få hjälp när oväntade problem dyker upp. Vi hjälper dig att få vardagen att rulla på igen.

Kontakta oss på DAEL, vi hjälper dig!