Skip to main content

Är det mycket sol där du bor? Att installera solceller är då ett smart sätt att sänka elkostnaderna på. Det gör även att värdet på ditt hus, din byggnad eller kanske din bostadsrättsförening går upp. Våra skickliga elektriker hjälper dig gärna med installationen. Med oss på Dael blir det en smidig process.

Kontakta oss idag så hjälper vi er att komma igång!

Elektriker med hög expertis

Vi är stolta över alla våra skickliga och engagerade elektriker. Här på Dael har vi ett kompetent och ambitiöst team som hela tiden letar efter lösningar. Alla våra elektriker är behöriga och skickliga på det de gör. Vi har lång erfarenhet inom branschen, med oss kan du känna dig fullständigt trygg.

Vår elfirma har elbehörighet från Elsäkerhetsverket. Det jobb vi utför lämnar vi alltid en garanti för och vi har en full arbetsförsäkring. Vi är även klassade av Tryggaeljobb som en pålitlig elfirma och har många nöjda kunder.

Hög standard och fokus på säkerhet

Säkerheten sätter vi på första plats i alla lägen. Vi har säkra processer hela vägen igenom. Här på Dael säkerställer vi alltid att våra elektriker har en bra kompetensnivå och att de material vi använder håller en god kvalitet och standard. Vi är även noga med att det ska vara bra arbetsvillkor för alla anställda.

Solceller för bostadsrättsförening eller företag

Vi hjälper gärna bostadsrättsföreningar eller företag med att installera solceller på taket av byggnaden. På så sätt kan ni använda er av smart energi och göra ert företag eller er brf mer hållbar och miljövänlig. Vi på Dael är vana att jobba för olika bostadsrättsföreningar och företag och vet precis hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.

Flera olika tjänster

Utöver installering av solceller har vi flera olika typer av tjänster anpassade efter bostadsrättsföreningar eller företag. Vi kan exempelvis även installera ett snösmältningssystem, modernisera gamla ledningar, installera golvvärme, göra stigarbyte, installera ett säkert passagesystem och mycket mer. Vi finns där och hjälper er med det ni behöver hjälp med.

Fördelarna med att installera solceller

Förutom att solceller sänker dina elkostnader markant och gör att värdet på byggnaden går upp så är solcellerna i princip helt underhållsfria. Utan att du som ägare behöver göra något så håller dina solceller en lång tid. Din energi blir även mer miljövänlig och du kan känna dig nöjd med din satsning på hållbarhet. Solceller är en smart investering för ditt hem, företag eller en bostadsrättsförening.

Quipower för dig som funderar på att installera solceller på taket

Vi hjälper dig gärna med att installera ett Quipower system i ert hem, en företagsbyggnad eller kanske en bostadsrättsförening. Med Quipower kan du optimera dina solceller så att energin lagras och sedan används på bästa sätt. Den smidiga lagringen gör att du kan vara ekonomisk med dina solceller.

Installera solceller – er kostnad

Vi hjälper er att få till det som ni vill ha det. Kontakta oss för en offert på vad det skulle kosta att få solceller installerade på din byggnad. Vi har gärna en öppen dialog med dig om vad som är den bästa lösningen för dig. Tillsammans ser vi till att vi når de resultat som du är ute efter.

Får man installera solceller själv?

Nej, det får man inte, utan det får endast en behörig elektriker göra. Skulle solcellerna installeras på fel sätt kan det leda till brand. Det är där vi på Dael kommer in i bilden, vi hjälper dig med det du inte har behörighet för. Med erfarenhet och kunskap i ryggen kan vi ge er bästa möjliga service.

Olika typer av avdrag för solceller

Använder du samma företag som installerar till att köpa in själva solpanelerna får du även använda grönt avdrag på ditt köp. Du kan även få rotavdrag på arbetskostnaden. Vi hjälper er gärna med dessa avdrag.

Underhåll av solceller

Även om solceller i princip är underhållsfria är det ändå en bra idé att du som anläggningsinnehavare kontrollerar solcellernas säkerhet med jämna mellanrum. Du bör titta efter eventuella skador och se till att elen produceras som den ska.

Beroende på vad för typ av solceller du har kan behovet av underhåll skilja sig. Men det kan ofta handla om att kontrollera så att kablar är hela, kolla efter missfärgningar, kontrollera jordfelsbrytarens funktion, kontrollera larmindikatorer på växelriktaren och vissa andra saker. I Sverige regnar och snöar det ofta relativt ofta, vilket gör att solcellerna rengörs. Därför behöver du med största sannolikhet inte rengöra dem.

För oss är hållbarhet viktigt

Vi är ett så kallat elrätt företag och arbetar för att bidra till ett mer miljövänligt samhälle. Vi använder oss av hållbara ellösningar och energieffektiva installationer när vi installerar solceller och annat. Vi håller hela tiden våra elektriker uppdaterade och jobbar med modern elteknik. Intern kompetensutveckling sätter vi stort värde på. Med smarta lösningar och ett fokus på hållbarhet gör vi installationer av hög kvalitet.

Varför välja Dael?

  • Lång erfarenhet inom el
  • Alla elektriker är certifierade och kompetenta
  • Hög kvalitet på alla installationer
  • Snabb och smidig hjälp
  • Kunniga inom solceller
  • Fokus på moderna och hållbara eltekniker

Kontakta oss på Dael för en effektiv installation av solceller

Solceller är en bra idé. Våra elektriker hjälper dig gärna. Vi ser till att du får professionell hjälp snabbt, enkelt och utan krångel.

Kontakta oss idag så hjälper vi er med att installera solceller!